930×122 CAPRA 5

locali

POLIŢIŞTII LOCALI PITEŞTENI PRIMESC NORMĂ DE HRANĂ MAI MARE

Poliţiştii locali din Piteşti se aliniază, în sfârşit, standardelor privind norma de hrană de la nivelul Poliţiei Naţionale şi a altor structuri ale Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat în sala de sport întrece orice imaginație! Uluitor!

Astfel, comisiile de specialitate ale Consiliului Local au aprobat acordarea unei norme de hrană de 24 de lei pe zi lucrătoare pentru fiecare poliţist local. Cei care lucrează şi în ture primesc şi un spor de 2 lei pe zi faţă de suma amintită anterior. Măsura va intra în vigoare pe 1 ianuarie 2015. Până atunci norma de hrană este de 370 de lei pe lună, stabilită prin hotărâre a Consiliului Local în urmă cu mai mulţi ani.

Norma de hrană este un drept al angajaţilor din structuri de ordine publică prevăzut de ordonanţa 65 din anul în curs, ordonanță care stipulează că norma trebuie să fie stabilită pentru un consum de 660 de calorii pe zi. Măsura este binevenită pentru angajaţii Poliţiei Locale, care nu se pot lăuda că au salarii foarte mari.

Citiți și: ROMII DIN ARGEȘ AU 10 REPREZENTANȚI ÎN CONSILIILE LOCALE

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90