NOR CURIER 930X122

Arges

PREFECT: CLUBURILE ȘI BARURILE DIN ARGEȘ VOR FI CONTROLATE LA SÂNGE

Prefectul Mihai Oprescu (foto) anunță că în judeţul Argeş sunt înregistrate oficial circa 2.000 de unităţi încadrate în categoriile cluburi, baruri și restaurante.

Citiți și: A nins în Argeș!

Oprescu spune că, în contextul carnagiului din clubul Colectiv din Bucureşti, în Argeș vor fi făcute controale la „sânge” în majoritatea acestor localuri, cu pompieri, polițiști, comisari de la Garda de Mediu și Protecția Consumatorilor și inspectori de la Fisc.

„Cu siguranţă că sâmbătă şi duminică vor fi cu lacătul pe uşă cluburile ai căror patroni se ştiu cu musca pe căciulă! Vom acţiona şi prin evacuarea clienților aflați în localuri la ora controlului. Ne vom cere scuze, dar îi vom număra şi vom vedea dacă numărul lor corespunde cu numărul de locuri pentru care localurile au obţinut avize.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

De asemenea, vor fi verificări şi pe mijloacele de transport în comun pentru că numărul călătorilor transportați este, în unele cazuri, peste capacitate şi oricând se pot produce nenorociri.”, informează prefectul. (Foto: Iconcert.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90