New Profesional Consult 930 x 122

deconcentrate

PREFECTUL A DAT DE PĂMÂNT CU DIRECTORII DIN ARGEȘ

Astăzi prefectul Mihai Oprescu le-a atras dur atenția directorilor de servicii guvernamentale din Argeș cu privire la modul în care îşi fac treaba și în care comunică. S-a întâmplat în ședința lunară a Colegiului Prefectural, care adună laolaltă liderii administrativi ai județului, directorii serviciilor deconcentrate și primarii.

Citiți și: Directorii să trăiască! Le cresc salariile!

„Foarte mulţi directori s-au obişnuit cu un mod de lucru altfel decât cel instituţional. În loc să discute direct cu noi, discută problemele pe la colţuri! Cei care fac asta se ştiu, nu trebuie să îi mai numesc eu. Nu mi se pare normal să se întâmple așa!

Ianuarie este luna în care se fac bilanţurile pentru anul trecut şi voi avea şi eu un cuvânt de spus la evaluare. Fiecare director are obligaţia nu doar de a întocmi un raport sau un bilanţ, ci şi să promoveze politicile guvernamentale. Vreau să cred că în acest an vom lucra altfel!”, a avertizat Mihai Oprescu.

Citiți și: Oficial! Ei sunt noii directori de la Brătianu

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90