New Profesional Consult 930 x 122

bucuresti

ARGEȘENI MORȚI ȘI RĂNIȚI ÎN CLUBUL COLECTIV? CE SPUNE PREFECTUL

Prefectul de Argeș, Mihai Oprescu, ne-a declarat astăzi că a luat legătura cu Jandarmeria, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și alte instituții din județ pentru a identifica persoane dispuse să doneze sânge pentru răniții din incendiul de aseară din Clubul Colectiv din București.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

Oprescu ne-a precizat că în Argeș există suficiente rezerve de sânge, conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică, și că în cazul în care va fi nevoie acestea vor fi puse la dispoziția autorităților sanitare din București.

Pe de altă parte, prefectul ne-a spus că până în acest moment nu există informații dacă printre cei decedați sau răniți sunt și argeșeni.

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

Un incendiu izbucnit vineri seară în Clubul Colectiv din Bucureşti în timpul unui concert s-a soldat cu moartea, până acum, a 27 de persoane şi rănirea altor aproape 200.

Victimele au fost transportate la mai multe spitale din Capitală, 146 fiind în continuare internate, dintre care nouă în stare foarte gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi 14 la terapie intensivă la Floreasca. Totodată, 10 dintre răniţii în incendiul din club, aflaţi la Spitalul de Arşi, sunt în stare gravă, cu arsuri pe corp, prognosticul în cazul lor fiind foarte rezervat.

Guvernul a decis să instituie trei zile de doliu național pentru azi, mâine și luni, 2 noiembrie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA