Donaris 930 x 122

autostrada

PREMIERUL TUDOSE CERE AUTOSTRADA PITEŞTI-SIBIU

Premierul Tudose cere autostrada Piteşti-Sibiu. Premierul Mihai Tudose a declarat astăzi că ar trebui găsită o soluţie pentru tronsoanele de autostradă din zonele Valea Oltului (Piteşti – Sibiu) şi Valea Prahovei.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Eu înțeleg că la anul este Centenarul Unirii, dar nu o să putem să rezolvăm în şase luni cei 27 de ani de bâlbe şi de momente în care, ştiu eu, conducerea de atunci a stabilit că nu avem nevoie de autostrăzi, unii au stabilit că nu avem nevoie de industrie în timp…

În schimb, suntem foarte determinaţi să rupem pisica, pe româneşte. Cel puțin două tronsoane au devenit cumva un pariu naţional sau o marotă naţională: Valea Oltului şi Valea Prahovei. Ar trebui să ne ocupăm foarte serios de ele şi am avut o discuţie cu domnul preşedinte Liviu Dragnea, cu conducerea partidului şi trebuie să găsim o soluţie să le putem face.”, a spus Mihai Tudose.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Vă reamintim că proiectul autostrăzii Piteşti-Sibiu, considerat de importanţă naţională, bate pasul pe loc şi nu s-a trecut încă de faza studiului de fezabilitate, existând chiar pericolul ca Uniunea Europeană să nu mai aloce banii necesari.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90