930 x122 grota rece

inchise

PROIECT: STRĂZI DIN PITEŞTI, ÎNCHISE ÎN WEEKEND TRAFICULUI AUTO

Proiect: străzi din Pitești, închise în weekend traficului auto. Unele străzi din Piteşti ar putea fi închise permanent în weekend, a anunţat astăzi primarul Cornel Ionică într-o emisiune televizată. Scopul? Pentru a le permite oamenilor ca în fiecare weekend să se plimbe sau să practice anumite sporturi, aşa cum se întâmplă în alte oraşe din ţară. Primarul nu a precizat care străzi sunt avute în vedere și când ar urma să fie materializată inițiativa.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

De asemenea, Ionică a anunțat că în viitor se va ajunge ca accesul maşinilor în centrul Piteştiului să fie interzis, după cum se întâmplă în mai multe oraşe europene, fiind în schimb încurajat mersul pe bicicletă.

„Avem lansat un studiu pentru piste pentru bicicliști. Au început deja lucrările pentru amenajarea unei piste pe ruta Cornul Vânătorului – Băbana şi avem în plan astfel de piste şi pe bulevardul Petrochimiştilor și pe străzile Târgul din Vale şi Basarabia. Vom face mai multe circuite.”, a afirmat primarul Piteștiului.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90