New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

PROPRIETARII DE CÂINI DIN PITEȘTI, LUAȚI ÎN VIZOR DE PRIMĂRIE

Proprietarii de câini din Pitești, luați în vizor de Primărie. În ultima perioadă, polițiștii locali au desfășurat o campanie de informare care îi vizează pe piteștenii care au animale de companie, în special câini.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Piteștenii trebuie să știe că sunt obligați să curețe dejecțiile produse de animale în spațiile publice, ”spaţiile adiacente acestora, din holurile şi căile de acces ale spaţiilor locative”.

Printre altele, piteștenii nu au voie să intre cu animale de companie în instituții publice, unități de învățământ sau locuri de joacă aflate în proprietatea municipiului Pitești. Cetățenii nu au voie nici să elibereze animalele pe domeniul public sau privat al Piteștiului.

Citiți și: Amenzi colosale pentru cei care stau la bloc!

De asemenea, ”se interzice aruncarea cadavrelor oricărui fel de animal sau pasăre pe domeniul public”.

Unii proprietari de animale de companie au primit deja avertismente din partea polițiștilor locali, urmând, ca, în cazul în care situația o va impune, cei care nu respectă regulile impuse de municipalitate să fie și amendați. Piteștenii care dețin animale de companie și care încalcă aceste reguli riscă amenzi cuprinse între 200 și 2.000 de lei.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3