NOR CURIER 930X122

noapte

PROTESTE ÎN PITEŞTI DUPĂ MIEZUL NOPŢII!

Adunările publice (inclusiv protestele) din Piteşti şi din alte localităţi ale Argeşului s-ar putea prelungi în mod legal şi după ora 23, lucru interzis de normele în prezent în vigoare.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Mai multe primării au atras atenţia că interdicţia, introdusă din 1991, afectează desfăşurarea de evenimente precum sărbători religioase, Revelionul sau manifestări socio-culturale cum ar fi zilele municipiilor, oraşelor şi comunelor. Mai mulţi senatori şi deputaţi au iniţiat un proiect de lege care permite autorităţilor locale să aprobe desfăşurarea de adunări publice şi după ora 23.

De multe ori, astfel de evenimente se prelungesc de facto după ora 23 şi în prezent, cu acordul tacit al primăriilor şi organelor locale de Poliţie care nu intervin pentru stoparea lor, însă autorităţilor locale le este interzis să aprobe oficial, explicit, ţinerea de adunări publice după ora 23. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90