930X122 MAIA

accident

RADU VASILICĂ, ÎNTRE VIAŢĂ ŞI MOARTE

Radu Vasilică, între viaţă şi moarte. Conform unor apropiaţi ai deputatului de Argeş Radu Vasilică, starea acestuia este critică în momentul de faţă.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Conform aceloraşi surse, piciorul drept i-ar fi fost amputat tânărului deputat, acesta pierzând foarte mult sânge ca urmare a afectării arterei femurale.

Mai multe organe interne (rinichii, de exemplu) i-au cedat, iar Radu Vasilică „luptă acum pentru viaţa sa”, după cum ne-au declarat unii colegi ai lui Radu Vasilică. Deputatul este internat la Spitalul „Floreasca” din Capitală, acolo unde a fost supus unei operaţii de urgenţă complexă, care a durat câteva ore.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Reamintim că Radu Vasilică a fost implicat sâmbătă într-un accident rutier, el conducând o motocicletă asupra căreia a pierdut controlul pe DN73 în Mărăcineni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3