Donaris 930 x 122

baruri

RAZIE ÎN BARURI ŞI DISCOTECI

Razie în baruri şi discoteci. Poliţiştii din Drăganu, colegii lor de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş şi luptători de la Serviciul de Acţiuni Speciale au verificat 4 socierăți comerciale (restaurante şi discoteci) şi au controlat 12 autovehicule.

Citiți și: Razie pe străzi, sancțiuni ,,pe capete”!

Cu ocazia controlului, a fost prins un bărbat 48 de ani, din comuna Uda, care conducea un autoturism pe DJ703, pe raza localităţii Ciomăgeşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

De asemenea, la una dintre societăţile comerciale controlate poliţiştii au constatat că nu erau eliberate bonuri fiscale pentru produsele comercializate. Administratorul societăţii a fost amendat cu 1.250 de lei. (Foto: Arhivă)

Citiți și: ,,Măcel” în Pitești. Ce au găsit polițiștii întrece orice imaginație!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90