930 x122 grota rece

internet

rcs-rds

RCS-RDS, DEFECŢIUNE URIAŞĂ ÎN PITEŞTI

O defecţiune în reţeaua RCS-RDS a afectat mai mulţi piteşteni din zona Ceair, care aşteaptă de mai bine de 18 ore, o perioadă uriașă și rar întâlnită în astfel de situații, remedierea problemei. În acest moment abonaţii afectaţi nu au nici Internet, nici semnal pentru telefonia fixă.

Citiți și: Părinții care pun poze cu copiii pe internet riscă să fie sancționați!

Problema a apărut ieri, în jurul orei 15. Mai întâi, după ploaie, s-a întrerupt curentul electric. La reluarea furnizării curentului, nici Internetul şi nici telefonia fixă asigurate de RCS-RDS nu mai funcționau. Oamenii au sunat la companie pentru a vedea ce se întâmplă şi li s-a răspuns că este vorba despre „o defecţiune de reţea”. La întrebarea „Când se remediază situaţia?”, răspunsul a fost „Se lucrează”. Altfel spus, este de ajuns o mică ploaie pentru a da peste cap reţeaua celei mai mari companii de profil din România!

UPDATE: Astăzi, în jurul orei 12:30, problema a fost remediată.

Citiți și: Copiii și internetul. Studiu îngrijorător

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Nelu spune:

    Ce să vă spun că cei de la rcs&rds aşa stiu iei să dea raspunsuri . Cred că cei din conducerea rcs&rds nu au respect de clienţi . Cred că cei de la Piteşti ar trebui să demisioneze că nu au făcut nimic pentru înbunătăţirea calităţi serviciilor. Dacă laşi o sesizare nimeni nu te mai caută si dacă suni să întrebi se sesizare încep să dea din colţ în colţ că nu au un răspuns clar .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90