New Profesional Consult 930 x 122

perianu

Asoc21Decembrie07

REVOLUŢIA DIN PITEŞTI, CONTESTATĂ DIN NOU

A fost sau nu revoluţie în Piteşti în decembrie 1989? O întrebare care a stârnit aprinse controverse de-a lungul timpului a mai primit un răspuns în şedinţa în plen de aseară a Consiliului Local Piteşti.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Consilierul local PNL Radu Perianu a spus răspicat că „în Piteşti nu a fost revoluţie”, drept pentru care a votat împotriva acordării unor drepturi pentru o revoluţionară din municipiu.

Nina-Adriana Drugulescu, o femeie din Pitești care a primit titlul de luptător în revoluţia din decembrie 1989, a solicitat, în baza legii care prevede anumite facilități pentru revoluţionari, să primească în chirie un teren de numai 3 mp în zona Casa Cărţii pentru a desfăşura activităţi comerciale. Principala problemă este că terenul respectiv ar fi urmat să fie dat fără licitaţie, aşa cum se întâmplă de obicei, cu o chirie de 60 de lei pe mp.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

„Ca unul care a fost în stradă la revoluţie, ştiu ce a fost în Piteşti. Iar în Piteşti nu a fost revoluţie! Dacă acordăm aceste drepturi unei femei pe care nici nu o cunoaştem, atunci „miile de revoluţionari” din Piteşti vor avea tot felul de pretenţii de la noi. Revoluţionarii de aici nu îşi merită certificatele.”, a spus Perianu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3