Donaris 930 x 122

pasaj

ETNICI ROMI, RECLAMAȚI CĂ AR FURA DE PE ȘANTIERUL DE LA PODUL VIILOR

Mai multe familii de etnie romă s-au aciuat în parcul din apropierea Podului Viilor din Piteşti şi se pare că nimeni nu reuşeşte să îi convingă să plece.

Citiți și: Pitești. Incendiu acum lângă Podul Viilor!

Parcul este, de fapt, un teren privat neîmprejmuit. Cum proprietarii nu se ocupă aşa cum trebuie de el, acesta a fost luat în „stăpânire”, fie şi temporară, de câteva familii de cetățeni de etnie romă, despre care ePiteşti a mai scris şi cu altă ocazie. În ciuda amenzilor primite de la Poliţia Locală, familiile respective îşi ţin în continuare acolo caii şi căruţele ca bază de pornire în acţiunile de colectare a deşeurilor reciclabile de la rampele de gunoi din Piteşti.

Muncitorii care lucrează la construirea pasajului rutier aerian de la Podul Viilor se plâng că au devenit ţinte ale acestora, reclamând că le-ar fura din materialele de construcţie şi chiar din unelte, inclusiv lopeţile. Poate că o mai bună prezenţă a autorităţilor în zona cu pricina va duce la rezolvarea situaţiei, în cele din urmă.

Citiți și: Pitești. Accident cu BMW la Podul Viilor. Trafic dat peste cap

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA