930 x122 grota rece

dsp

RUȘINOS! ÎN ARGEȘ, ȘCOLI FĂRĂ APĂ ȘI CU WC-UL ÎN FUNDUL CURȚII

Prefectul Mihai Oprescu a anunţat astăzi că i-a fost trimis un raport din partea Direcţiei de Sănătate Publică din care rezultă că foarte multe unităţi de învăţământ preuniversitar din Argeș încă nu sunt pregătite să îi primească pe elevi, deşi mai este puţin până la începerea noului an şcolar.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

DSP a verificat 315 unităţi şcolare, dintre care 176 de școli, 121 de grădiniţe şi 18 licee, iar două unităţi nu au nici măcar autorizaţie sanitară de funcţionare (Grădiniţa Rucăr şi Liceul Tehnologic Elim din Piteşti).

De asemenea, în foarte multe unităţi de învăţământ grupurile sanitare sunt necorespunzătoare, la fel şi sistemele de alimentare cu apă. Deși ne aflăm în secolul XXI, în Argeș încă mai sunt unități școlare fără apă curentă și cu wc-ul în fundul curții. Probleme sunt și cu frigiderele în care se păstrează cornurile şi laptele pentru elevi.

Citiți și: Se întâmplă în toate școlile! OBLIGATORIU

În calitatea sa de prefect, Mihai Oprescu a făcut azi un apel către managerii unităților de învățământ preuniversitar şi autorităţile locale din Argeș să remedieze toate deficienţele până la începerea noului an şcolar. (Foto: perfecte.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3