930×122 CAPRA 5

dr. vuță

5 MOTIVE CA SĂ PORȚI APARAT DENTAR

Ținând cont că doar 2% din populația globului are dinții perfecți, trebuie să ne îngrijorăm atunci când funcționalitatea danturii noastre are de suferit.

Citiți și: Se deschide o SUPER clinică în Pitești!

Îndreptarea dinților reprezintă nu numai un factor estetic. Astfel, principalul punct pe care specialiștii de la Clinica stomatologică Dr. Vuţă Iulia/Mircea (Adresa: Piteşti, strada Exercitiu, blocul D 20, scara B, apartamentul 1. Telefon: 0723.454.680) îl urmăresc într-un tratament ortodontic este obținerea unei funcționalități corecte.

Vă invităm să aflați cele mai importante 5 motive pentru care să purtați un aparat dentar și modul prin care puteți avea un zâmbet de invidiat.

Citiți și: SIMPTOMELE CANCERULUI ORAL. CÂND TREBUIE SĂ MERGI LA STOMATOLOG

1.Scădere a riscului de apariție a problemelor dentare

Înghesuirile dentare fac igienizarea dinților foarte dificilă, ceea ce conduce la acumularea tartrului și apariția cariilor, necrozelor și gangrenelor dentare, care sunt urmate uneori de extracție dentară și de tratamente stomatologice mult mai complexe, explică doctorul Iulia Vuță, de la Clinica stomatologică Dr. Vuţă Iulia/Mircea.

2.Funcționalitate corectă

Beneficiul cel mai important al purtării de aparat dentar îl reprezintă dobândirea unei mușcături corecte, care este mai puțin expusă la formarea cariilor, a fracturilor dentare și a problemelor parodontale.

3.Îl poți purta la orice vârstă

Dr. Iulia Vuță, de la Clinica stomatologică Dr. Vuţă Iulia/Mircea, precizează că dinții aflați într-o poziție incorectă, precum și mușcătura necorespunzătoare se pot corecta la orice vârstă. Problemele de ortodonție se pot rezolva, într-adevăr, mult mai ușor în perioada copilăriei, respectiv în perioada de creștere, dar remedierea lor nu este exclusă nici în perioada adultă.

4.Un zâmbet de invidiat

Deși tratamentul poate dura o lungă perioadă de timp, alegerea unui aparat dentar vă poate oferi zâmbetul pe care vi l-ați dorit dintotdeauna. Veți putea zâmbi fără să vă ascundeți dantura și veți avea mult mai multă încredere în dumneavoastră.

Transformarea zâmbetului într-unul fermecător crește stima de sine și schimbă percepția individuală și a celor din jur în legătură cu persoana dumneavoastră, ceea ce duce în mod natural la îmbogățirea experiențelor sociale.

5.Digestie și vorbire îmbunătățite

Malocluzia are ca efecte tulburări de masticație și de deglutiție (înghițire) și chiar de fonație (vorbire). „Fie că nu știm că avem nevoie, fie că suntem reticenți, mulți dintre noi nu purtăm aparat dentar, cu riscuri grave asupra sănătății noastre orale. Nu vă lăsați descurajați de durata îndelungată a tratamentului! Beneficiile obținute compensează 100% timpul și bugetul investit!”, adaugă dr. Iulia Vuță.

În vederea stabilirii unui plan de tratament adecvat, a tipului de aparat necesar, dar și a celor mai potrivite soluții financiare pentru dumneavoastră, medicii de la Clinica stomatologică Dr. Vuţă Iulia/Mircea (Adresa: Piteşti, strada Exercitiu, blocul D 20, scara B, apartamentul 1. Telefon: 0723.454.680) vă așteaptă la o consultație de specialitate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90