EcoMoto 930×122

Arges

A CRESCUT NUMĂRUL COPIILOR INTERNAȚI CU SCAUNE DIAREICE

În spitalele din județul Argeș erau internați azi-dimineață 36 de copii cu scaune diareice, cu 8 mai mulți decât în urmă cu 24 de ore, informează Instituția Prefectului. Majoritatea dintre ei, 28, au vârsta până în 2 ani.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

28 (dintre care 21 cu vârsta până în 2 ani) sunt internați în Spitalul de Pediatrie din Pitești. 5 (toți cu vârsta până în 2 ani) se află în Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel – Pediatrie, 2 (dintre care unul sub 2 ani) în Spitalul Județean de Urgență din Pitești – Secția Boli Infecțioase și unul (cu vârsta sub 2 ani) în Spitalul Municipal din Curtea de Argeș – Pediatrie.

În ultimele 24 de ore nu s-au mai înregistrat transferuri de copii cu astfel de probleme către spitale din București. (Foto Arhivă: evz.ro)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3