930 x122 grota rece

donare de sange

ANGAJAȚI AI PRIMĂRIEI MIOVENI AU DONAT SÂNGE

Angajați ai Primăriei Mioveni și o parte dintre angajații SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni au participat astăzi la o campanie de donare de sânge pentru soția unui coleg, aflată de un an într-o continuă luptă pentru viață.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Deși a fost programată pentru un transplant de ficat încă din luna decembrie a anului trecut, operația vitală pentru pacient a fost amânată de mai multe ori din cauza stocului insuficient de sânge, grupa B3, RH Negativ.

Nu este pentru prima dată când angajații instituțiilor din Mioveni se mobilizează și merg la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești ca să doneze sânge pentru Lică Mândra, însă nevoia de sânge este mult prea mare față de cantitatea care se donează.

Citiți și: Anunț important pentru cetățeni! Este GRATUIT și obligatoriu!

Oricine, însă poate ajuta. Se caută grupa de sânge B3, RH Negativ, dar orice donație de sânge, indiferent de grupă, reprezintă un ajutor la fel de important pentru această persoană, doar specificați numele beneficiarului.

În urmă cu câteva săptămâni, și primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a făcut un apel public pentru donarea de sânge în sprijinul soției angajatului societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni: „Pe fondul lipsei acute de sânge din centrele de transfuzie, familia unuia dintre colegii noștri din cadrul societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni se află într-o situație extrem de dificilă, în cazul de față lupta dintre viață și moarte ducându-se zi de zi. Situația este critică și din acest motiv rog orice persoană disponibilă să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești sau din orice altă localitate și să doneze pentru pacienta Lică Mândra” (AICI, amănunte).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90