New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ARGEȘ: COPII CU AFECȚIUNI RESPIRATORII, DECEDAȚI

Argeș: Copii cu afecțiuni respiratorii, decedați. Mortalitatea infantilă continuă să reprezinte o problemă în judeţul Argeş.

Citiți și: A nins în Argeș!

Potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP), în iulie 2017 (cea mai recentă lună în privința căreia există aceste date centralizate oficial) în Argeș au fost înregistrate trei decese la copii cu vârste de sub 1 an, cu două cazuri mai multe decât în aceeaşi lună a anului trecut.

Principala cauză de deces: problemele respiratorii.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

În total, în iulie 2017 au murit 594 de argeşeni, cu 50 mai mulţi decât în iulie 2016. Cei mai mulți, 338, au decedat din cauza unor boli ale aparatului circulator, iar 119 au fost uciși de cancer. Printre altele, a fost înregistrat şi un deces ca urmare a unor probleme de ordin psihic. (Foto: Spitalul de Pediatrie din Pitești) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3