930 x122 grota rece

consiliul judetean arges

AȘA SE STĂ DUMINICA LA URGENȚE LA PEDIATRIE!

Așa se stă duminica la Urgențe la Pediatrie!

Citiți și: Ce a fost inaugurat la Spitalul de Pediatrie din Pitești este rar întâlnit în restul țării

Spitalele publice din Pitești sunt frecvent criticate de pacienți. Spitalul Județean de Urgență, Spitalul de Pediatrie sau Spitalul Militar au probleme pe care cetățenii le reclamă de ani de zile. Din păcate, de cele mai multe ori, fără rezultat. Schimbarea radicală în bine pare imposibilă.

Lipsa unor echipamente medicale banale (în ciuda unor investiții făcute în ultimii ani), cazuri de malpraxis, atitudinea obraznică sau indiferentă a unor medici și asistente medicale, veșnica prezență a gândacilor, șpăgile, toate au fost de-a lungul timpului subiect de plângeri din partea pacienților.

Citiți și: Pitești. Astăzi s-a scris istorie la Spitalul de Pediatrie. Este vis!

O altă problemă des sesizată este timpul îndelungat de așteptare la unitățile de primiri urgențe. Este și cazul unei cititoare a publicației noastre.

Cititoarea reclamă că părinți cu copii în brațe au așteptat astăzi ore în șir la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Pediatrie din Pitești.

„Așa se stă duminica la Urgențe la Pediatrie! Mame cu copii în brațe plângând de 3 ore!”, ne scrie, revoltată, cititoarea noastră.

Spitalul de Pediatrie din Pitești, ca și Spitalul Județean de Urgență, este administrat de Consiliul Județean Argeș, instituție condusă de un medic: Dan Manu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3