930 x122 grota rece

aparatul circulator

BOLI NECRUȚĂTOARE ÎN ARGEŞ

Boli necruțătoare în Argeş. Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a dat publicității cel mai recent raport cu privire la starea de sănătate a populaţiei din județul Argeș, aferent lunii decembrie a anului 2018.

Citiți și: Gratuit! Aceste servicii nu se vor plăti

Potrivit sursei citate, în ultima lună a anului trecut în judeţul Argeş s-au înregistrat 749 de decese (şi doar 296 de naşteri), cu 117 mai multe decât în aceeaşi lună a anului precedent. Cele mai multe decese au fost înregistrate la domiciliu sau în accidente (513), iar restul, în spitale.

Principala cauză de deces au constituit-o în continuare bolile aparatului circulator, care în decembrie anul trecut au ucis 451 de argeşeni. Pe locul doi în topul cauzelor de deces se află în continuare cancerul, care a curmat viaţa unui număr de 112 argeşeni.

Citiți și: Controale ,,la sânge” într-un spital din Argeș. Nereguli deosebit de grave

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3