New Profesional Consult 930 x 122

card

CARDUL DE SĂNĂTATE, ELIBERAT ÎN PITEȘTI ȘI ÎN WEEKEND

Cristina Stocheci, preşedintele-director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Argeş, informează că programul instituţiei, cu sediul în Pitești, a fost extins şi în zilele de 1, 2 şi 3 mai, deşi acestea sunt, în mod normal, zile libere.

Citiți și: Când intră banii pe carduri în luna aprilie! Este oficial

Motivul pentru care la CAS Argeș se va lucra în weekend este acela că mâine, 1 mai, va deveni obligatorie folosirea cardurilor de sănătate de către asiguraţi și încă mai sunt mulţi argeşeni care nu au intrat în posesia documentului.

Potrivit sursei citate, în cele trei zile, vineri, sâmbătă și duminică, programul de lucru cu publicul va fi între orele 8 și 16:30.

Citiți și: Protest la Casa de Asigurări de Sănătate Argeș!

Conform unei raportări a CAS, până pe 24 aprilie Poşta Română returnase Casei 27.280 de carduri de sănătate, carduri ale argeșenilor pe care poștașii nu i-au găsit acasă. Dintre acestea, 6.026 le-au fost predate titularilor care s-au prezentat ulterior la ghişeele CAS Argeş, iar alte 8.382, medicilor de familie aflați în relaţie contractuală cu CAS Argeş. Alte 2.800 de carduri naţionale vor rămâne în continuare la sediul CAS Argeș, deoarece beneficiarii nu sunt înscrişi pe listele medicilor de familie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • andreea spune:

    O mare minciuna! Astăzi (3.05.2015) in jurul orei 10, am găsit inchis la C.A.S Argeș.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3