930 x122 grota rece

clinica doctor luca

CLINICA DOCTOR LUCA, VÂNDUTĂ. CINE E NOUL PROPRIETAR

Clinica Doctor Luca, vândută. Cine e noul proprietar. Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din România, a finalizat achiziția clinicii Doctor Luca din Pitești. Tranzacția se adaugă investițiilor de aproximativ 2 milioane de euro pe care Medicover le-a realizat în prima parte a acestui an și se încadrează în strategia companiei, care vizează extinderea și modernizarea rețelei din țara noastră.

Citiți și: Urgenţă ISU în faţa clinicii Dr. Luca din Piteşti

Doctor Luca este unul dintre cele mai importante branduri locale. Clinica a fost fondată în urmă cu 17 ani de doctorul Augustin Batiș, care a construit o clinică multidisciplinară cu peste 20 de specialități, 40 de medici și mai bine de 500.000 de pacienți.

Medicover preia activitățile de ambulatoriu ale centrului medical Doctor Luca, situat pe bulevardul Eroilor din Pitești. De asemenea, serviciile de laborator oferite în cadrul centrului vor fi în continuare disponibile la nivel local și coordonate de Synevo România, parte a Grupului Medicover. Synevo va extinde astfel gama de teste de laborator disponibile la Doctor Luca, urmând să pună la dispoziția pacienților din regiune numeroase teste certificate internațional.

În prima jumătate a anului 2016, Medicover a inaugurat patru clinici, în Ploiești, Brașov, Galați și Cluj-Napoca. Achiziția clinicii Doctor Luca din Pitești face parte din strategia de dezvoltare a Grupului.

Grupul privat suedez Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est și oferă servicii medicale integrate pacienților din 14 țări europene (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova și Rusia), cu peste 100 de clinici, 80 de laboratoare, 400 de puncte de recoltare, cu mai bine de 6,5 milioane de pacienți anual și cu peste 13.000 de angajați.

Ȋn România, Medicover este prezent de peste 20 de ani pe piața serviciilor medicale private și dispune de o rețea de 19 clinici proprii în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați și Pitești) și de un spital generalist – Spitalul Medicover.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90