SMART KIDS 930X122

ecograf

ECOGRAF PERFORMANT LA SPITALUL JUDEȚEAN

Spitalul Județean de Urgență din Pitești a fost dotat cu un nou ecograf. Mai exact, Maternitatea spitalului. Ecograful, în valoare de 20.000 de euro, este unul de ultimă generație și a fost donat de organizația „Salvați Copiii”. Aparatul va fi folosit pentru depistarea diverselor afecțiuni la bebeluși.

Citiți și: O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

Cu această ocazie, Amalia Năstase, ambasador al programelor pentru copii derulate de organizație, a participat cu puțin timp în urmă la săptămânala conferință de presă  a Consiliului Județean Argeș. A fost prezentă și Gabriela Alexandrescu, președinte executiv al organizației „Salvați Copiii”.

Organizația nu se află la primul său gest de acest fel făcut în Pitești. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/amalia-nastase-venit-cu-daruri-pitesti-un-nou-incubator-pentru-maternitate/.

Citiți și: Pitești. Revelion de coșmar la UPU. Medici copleșiți de sute de pacienți

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3