EcoMoto 930×122

mioveni

(GALERIE FOTO) IMAGINI CU NOUL SPITAL DIN MIOVENI

Imagini cu noul spital din Mioveni. Acesta este stadiul la zi al lucrărilor de construire la viitorul nou spital „Sfântul Spiridon” din Mioveni, investiție susținută financiar până în prezent doar din bugetul local. În imagini se pot observa lucrările la placa de la etajul întâi și stadiul avansat la care firma constructoare a ajuns în doar câteva luni, grație profesionalismului și unui efort susținut.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Amintim că viitorul nou spital, care este amplasat în zona actualului Spital Orăşenesc „Sfântul Spiridon”, va avea 6 etaje, 295 de paturi și 7 secţii: Maternitate şi Neonatologie; Ginecologie şi Pediatrie; Neurologie; Medicină internă; Chirurgie; Cardiologie; Bloc operator.

Echipamentele medicale care vor fi achiziționate pentru spital sunt extrem de importante: CT, RMN, Angiograf și Rx, etc. Aparatura medicală va fi una deschisă upgradării, ceea ce va permite  ca, la momentul punerii în funcțiune, să poată fi instalată cea mai nouă variantă de soft existentă la acel moment.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Chiar dacă iarna bate la ușă, lucrările pe șantier nu se vor opri. Doar ritmul de lucru se va reduce, în funcție de condițiile meteorologice.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90