New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

(GALERIE FOTO) NOUL SPITAL DIN MIOVENI, ÎN GRAFIC

Noul spital din Mioveni, în grafic. În vara acestui an în Mioveni a început construirea unui nou spital, destinat atât locuitorilor orașului, cât şi celor din zonele limitrofe. Potrivit conducerii Primăriei Mioveni, lucrările sunt în plină desfăşurare, iar execuția se află în graficul stabilit inițial. Stadiul și evoluția lucrărilor sunt cele promise de constructor.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Zilele trecute, pe 1 octombrie, a fost turnată placa peste subsol (placa de cotă 0,00), iar acum se lucrează la elementele verticale (17 stâlpi dintr-un total de 127), la diafragmele de la parter şi, în paralel, la elementele de arhitectură (scări, puţuri de lift, instalaţii electrice, sistem de echipotenţializare şi împământare). Turnarea placii peste parter se va face la sfârșitul acestei luni, precizează Primăria Mioveni.

Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ 68 de milioane de euro, dintre care peste 2 milioane de euro au fost deja plătiți constructorului, conform sursei citate.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Spitalul este amplasat în zona actualului Spital Orăşenesc „Sfântul Spiridon” şi va avea 6 etaje și 7 secții (Maternitate şi Neonatologie; Ginecologie şi Pediatrie; Neurologie; Medicină internă; Chirurgie; Cardiologie; Bloc operator) şi spaţii auxiliare şi birouri. Spitalul va fi dotat cu 295 de paturi şi aparatură medicală performantă: computer tomograf, echipament de rezonanţă magnetică nucleară (RMN), angiograf și echipament de radiologie (RX).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90