930×122 CAPRA 5

lucrari

(GALERIE FOTO) SE CONSTRUIEȘTE! NOUL SPITAL, ÎN GRAFIC

Se construiește! Noul spital, în grafic. Indiferent de condițiile meteorologice, stadiul lucrărilor pe șantierul viitorului nou spital „Sfântul Spiridon” din Mioveni avansează de la o lună la alta, conform graficului impus de constructor, anunță Primăria orașului. Potrivit sursei citate, până acum s-au executat 12% din procentul total al lucrărilor, reprezentând subsolul, parterul, etajul I și II.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

În prezent se lucrează la finalizarea pereților exteriori ai etajului III, urmând ca până la sfârșitul lunii să fie turnată și placa dintre etajele III și IV, informează Primăria.

În timp ce o parte dintre echipele de muncitori lucrează în exterior la executarea cofrajelor și a armăturilor și la turnarea betonului, celelalte echipe, aflate în interior, au trecut la compartimentarea etajelor și la montarea unor instalații, după cum puteți vedea în imaginile surprinse pe șantier în aceste zile.

Citiți și: Poliția: Trafic îngreunat pe Autostradă, astăzi, mai multe ore

Reamintim că viitorul spital este amplasat în zona actualului Spital Orăşenesc „Sfântul Spiridon”. Cel puțin până acum, investiția este susținută financiar exclusiv cu bani de la bugetul local al Mioveniului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA