EcoMoto 930×122

gândaci

GÂNDAC PE BEBELUŞ LA SPITALUL DE PEDIATRIE

Gândac pe bebeluş la Spitalul de Pediatrie. În timp ce politicienii şi liderii din administraţie mestecă vorbe fără rost, enervanţi sau plictisitori, de la preşedintele Dan Manu şi până la prefectul Emilian Dragnea, în Spitalul de Pediatrie din Piteşti colcăie gândacii.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

De zeci de ani, fără soluţii. În actualele condiţii, nu se va schimba niciodată nimic. Punctul nostru de vedere este categoric: trebuie construit un alt spital, iar actualul, demolat. La fel ca şi Spitalul Judeţean. Spitalele din Piteşti sunt vechi şi insalubre.

Fotografiile cu gândacul care mişună prin aşternuturile bebeluşului şi pe care vi le prezentăm astăzi au fost făcute ieri de o mamă care are copilul de 6 luni internat la Spitalul de Pediatrie. Comentariile sunt de prisos. Domnilor, tovarăşi de la Consiliul Judeţean, Primărie, construiţi, aşadar, un alt spital şi demolaţi-l pe acesta!

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul înjunghiat azi-noapte, lângă Poliție

Încă ceva: recent, o mamă a organizat un protest în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după moartea bebeluşului său născut la maternitatea acestui spital. Protestul, deşi mediatizat, a adunat puţini părinţi. Amănunte şi imagini, AICI.

Bun, sfatul nostru către părinţi: cereţi autorizaţie la Primărie şi organizaţi proteste în mod constant, prin care să cereţi condiţii europene în spitalele din Piteşti. Şi construirea a cel puţin unui spital nou. La proteste, obligatoriu, să participe măcar câteva sute de părinţi, dacă nu câteva mii. În caz contrar, revolta dumneavoastră, exprimată de cele mai multe ori inutil pe Facebook şi preluată apoi la fel de inutil de presă, nu va da niciodată niciun rezultat. Niciodată. Doar sub presiunea străzii poate vor face schimbări radicale în Sănătatea din Argeş.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90