NOR CURIER 930X122

Arges

GRIPA UCIDE! O FEMEIE A MURIT LA SPITALUL JUDEȚEAN

O femeie internată în Spitalul Județean de Urgență din Pitești a murit.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Contactat de ePitești, prefectul de Argeș, Cristian Soare, declară că argeșeanca a decedat de gripă sezonieră, prezentând o pneumonie severă, pe fondul unei imunități scăzute. Decesul a survenit ieri dimineață, dar până la această oră nu există niciun comunicat oficial de presă din partea autorităților medicale care să anunțe decesul. Nici din partea spitalului, nici a Direcției de Sănătate Publică. Femeia avea 41 de ani și era din Pitești. Se afla internată de mai multă vreme. La un moment dat, la începutul lunii martie a acestui an, ea a fost transferată la Spitalul „Matei Balș” din Capitală, iar ulterior readusă la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Moartea acestei paciente vine după o perioadă de acalmie din punct de vedere al numărului de cazuri de gripă înregistrate în Argeș.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Pe aceeași temă puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/alarmant-alti-argeseni-au-murit-de-gripa/. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90