Donaris 930 x 122

anticorupție

ÎȚI CERE MEDICUL ȘPAGĂ? SUNĂ AICI!

Îți cere medicul șpagă? Sună aici! Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat astăzi lansarea unei linii de telefon speciale. La numărul de telefon 0800.806.806 oricine poate semnala cazuri de corupție din spitale și, în general, din sistemul sanitar. Apelul este gratuit în orice reţea, potrivit sursei citate.

Citiți și: Telverde pentru contribuabilii care vor să reclame abuzuri

Dispeceratul TelVerde va fi administrat de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA).

„Astăzi lansăm linia verde anticorupţie, în parteneriat cu Ministerul de Interne, mai exact cu Direcţia Generală Anticorupţie, cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Direcţia Naţională Anticorupţie. Orice român va putea sesiza telefonic fapte de corupţie din sistemul sanitar, de la cazuri de condiţionare a serviciului medical până la concursuri de angajare trucate sau achiziţii trucate.”, a anunțat ministrul Sănătății.

Citiți și: PESTE 3.600 DE APELURI LA TELVERDE CORONAVIRUS. 8.231 DE ROMÂNI SUNT MONITORIZAȚI LA DOMICILIU

În plus, a adăugat ministrul, Gov IT hub lucrează la un portal de sesizări unde personalul medical şi pacienţii vor putea raporta, anonim, nereguli din sistem. În prezent, cetăţenii mai pot reclama cazurile de corupţie din sistemul medical şi direct la Ministerul Sănătăţii, pe adresa de e-mail presa@ms.ro sau printr-o sesizare scrisă depusă la sediul instituţiei sau transmisă prin poştă. (Foto: adevarul.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA