New Profesional Consult 930 x 122

Arges

LA URGENȚĂ! COPII CU SCARLATINĂ ÎN ARGEȘ

De la începutul acestei luni şi până în prezent, 33 de copii de la şcoli şi grădiniţe din Argeş diagnosticaţi cu scarlatină au fost internaţi în Secţia Boli Infecţioase Copii de la Spitalul Judeţean de Urgență din Pitești, informează corespondentul Mediafax.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

„În luna mai au fost internaţi în Secţia Boli Infecţioase Copii de la Spitalul Judeţean 28 de copii cu scarlatină, iar de la începutul lunii iunie şi până acum au fost spitalizaţi 33 de copii.

În cursul zilei de ieri s-au externat 3 copii şi au rămas spitalizaţi 2, cu acelaşi diagnostic.”, a declarat în exclusivitate pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgență din Pitești, medicul Marius Pascu. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea și titlul: http://epitesti.ro/)

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Ion spune:

    Dar DSP unde este ?? Stie tot pitestiul ca este epidemie de scarlatina, iar directorii de gradinite si DSP (institutia care nu stie nimic, nu o informeaza nimeni,….) nu i-au nici o masura clara. Sunt gradinite care trebuiau inchise temporar si dezinfectate, insa nu au dorit directorii sa piarda bani sau renume pentru ca nu mai vine spaga sau pierd scaunele.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90