930 x122 grota rece

cîrstoveanu

MEDIC PITEȘTEAN REVOLTAT: „MI-AU PUS ALCOOL CU PARFUM ÎN SUBSTANȚE!”

Cătălin Gabriel Cîrstoveanu este medicul care în aceste zile își exprimă tranșant opinia în scandalul dezinfectanților Hexi Pharma diluați. Punctele de vedere ale șefului secției ATI nou-născuți de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie” din București sunt aspre și corecte.

Citiți și: MĂȘTI ȘI DEZINFECTANȚI PENTRU ELEVII DIN ARGEȘ

Opiniile sale îți dau fiori pe șira spinării:Sunt șocat! Mă simt batjocorit! Noi îi spălam pe copii din cap până în picioare cu aceste substanțe… Acum îmi dau seama: mi-au pus alcool cu parfum în substanțe! Este incredibil!!! (…) Și mă gândesc la un singur lucru: aș fi salvat mai mulți copii! Mult mai mulți! Nu-mi vine să cred! Acum înțeleg… Știți, la noi la ATI vin copii colonizați și cu două, trei bacterii. Am fost la analize cu ei în Germania și mi-au spus că nu au văzut asemenea bacterii!

(…) Suntem tratați ca niște gunoaie! Este incredibil!!! Aș fi salvat mai mulți copii! Cei care ne conduc nu dau niciun ban pe noi! Așa îmi explic de ce ei fug și se operează numai în străinătate. Probabil că ei știu ceva!”, declară, revoltat, medicul Cătălin Gabriel Cîrstoveanu într-un interviu pentru republica.ro.

Citiți și: AUTORITĂȚILE LOCALE AU STROPIT DEGEABA STRĂZILE CU DEZINFECTANȚI

Mai mult, Cîrstoveanu trage un acut semnal de alarmă. Și medicamentele? Oare e posibil? „Faceți, vă rog, teste și la medicamente! Știu medicamente generice al căror import este protejat de politicieni și care nu-și fac efectul. Deloc nu au efect! Sunt convins că vorbim despre același lucru! Mor oamenii din această cauză!!!”, avertizează medicul.

Nu mulți știu că acest medic inimos este originar din Pitești. Născut pe 19 iunie 1967, Cătălin Gabriel Cîrstoveanu este căsătorit și tată a doi băieți. Absolvent al Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, este doctor în medicină, un reputat specialist în neonatologie. În anul 1996 a fost medic stagiar la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Conduce din anul 2008 secția de Anestezie și Terapie Intensivă nou-născuți de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Marie Curie” din Capitală.

Cătălin Gabriel Cîrstoveanu are și o bogată experiență didactică, activând de-a lungul timpului ca asistent universitar și lector. A scris și cărți, dar și articole în reviste de prestigiu din țară și din străinătate.

Este membru al CHEST (American College of Chest Phisicians), al Societății de Terapie Intensivă Pediatrică și Neonatală, al European Respiratory Society – Fellow și al Societății Române de Terapie Intensivă Pediatrică și Neonatală. Cîrstoveanu este supranumit „îngerul copiilor”, calitate pe care părinții i-au atribuit-o pentru profesionalismul și devotamentul exemplar cu care îi tratează pe micuți.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90