New Profesional Consult 930 x 122

florian bodog

MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, LA NOUL SPITAL DIN MIOVENI

UPDATE: „În urma acestei vizite, ministrul Sănătății, dr. Florian-Dorel Bodog, a declarat că va susține, prin toate canalele ministeriale de care dispune, ca noul spital din Mioveni să primească un sprijin material din partea Ministerului Dezvoltării. Totodată, ministrul Sănătății a afirmat că personal a purtat mai multe discuții pe această temă cu doamna vicepremier și ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, iar în prezent sunt analizate posibilitățile de finanțare pentru acest proiect.”, a precizat primarul Ion Georgescu după vizita în Mioveni a ministrului Sănătății.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Ministrul Sănătății, la noul spital din Mioveni. Florian-Dorel Bodog, ministrul Sănătății, se află la această oră în vizită oficială în orașul argeșean Mioveni. Bodog a fost pe șantierul viitorului nou spital „Sf. Spiridon” din orașul constructorilor de automobile. „Este un câștig pentru comunitate faptul că se construiește un spital nou.”, a spus ministrul Sănătății. Gazdă este primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Până acum, spitalul a fost construit exclusiv cu bani de la bugetul local, iar Primăria Mioveni cere și finanțare guvernamentală. Amănunte despre viitorul nou spital din Mioveni, AICI.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Ulterior vizitei în Mioveni, ministrul Sănătății va participa în Pitești la o conferință de presă care se va desfășura la sediul PSD Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90