930 x122 grota rece

echipamente medicale

NOUL SPITAL DIN MIOVENI A INTRAT ÎN LINIE DREAPTĂ

Un nou lot de echipamente medicale, mobilier pentru zonele administrative și echipamente tehnice sau auxiliare au ajuns la noul spital din orașul Mioveni.

Citiți și: Mioveni sărbătorește 1 Decembrie cu onoare!

Acestea urmează să fie montate și predate beneficiarului pentru recepția noii construcții, recepție care va avea loc pe 5 septembrie 2019.

Vă amintim că noul spital din Mioveni va avea şase etaje, cu secție de Medicină Internă (compartimente de Medicină Internă, Gastroenterologie, Cardiologie, Neurologie, Diabet zaharat, Endocrinologie, Nutriție și boli metabolice), secție de Pediatrie, secție de Chirurgie Generală (compartimente de Chirurgie Generală, Urologie, ORL, Chirurgie Vasculară, Ortopedie și Traumatologie), secție de Obstetrică-Ginecologie, secție de Recuperare, medicină fizică și balneologie, compartiment de Neonatologie, compartiment de Cardiologie și Radiologie intervențională, compartiment ATI, compartiment de Primiri Urgențe, compartiment de Imagistică Medicală, spitalizare de zi, precum și spaţii auxiliare cu birouri și farmacie.

Citiți și: ZECI DE TONE DE ECHIPAMENTE MEDICALE, ADUSE ÎN ȚARĂ DE FORȚELE AERIENE ROMÂNE

Viitorul nou spital va deservi o comunitate de aproximativ 70.000 de oameni, iar valoarea totală a investiției se ridică la circa 68.000.000 de euro (bani de la Guvern și din bugetul local), conform Primăriei Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90