Donaris 930 x 122

ion georgescu

NOUL SPITAL DIN MIOVENI, INAUGURAT ASTĂZI

După cum v-am mai informat, astăzi are loc recepția noului Spital Mioveni.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Potrivit primarului Mioveniului, Ion Georgescu, programul evenimentului este următorul:

-de la ora 10, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, se va desfășura un seminar la care vor fi discutate teme de actualitate din domeniul medical și va fi prezentat noul spital din punct de vedere tehnic și arhitectural;

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

-de la ora 13, în holul noului spital, invitații vor participa la ceremonia de recepție a clădirii, după care se va face un tur al parterului și al zonei UPU;

-de la ora 14, în holul noului spital, va avea loc o conferință de presă.

„Evenimentul este public, iar cetățenii orașului interesați pot lua parte la ambele manifestări organizate pe data de 5 septembrie.

Până la inaugurare, vizita în noul Spital Mioveni a fost limitată publicului pentru etajele superioare, din motive care țin de răspândirea microbilor, păstrarea curățeniei și a integrității aparaturii medicale”, informează primarul orașului Mioveni.

După recepția de astăzi, va urma o perioadă în care vor fi obținute toate avizele necesare pentru funcționare și în care va fi testată aparatura medicală. Deschiderea efectivă a spitalului pentru pacienți va fi făcută peste câteva luni, conform conducerii Primăriei Mioveni, la o dată care va fi anunțată. AICI, amănunte despre noul spital din Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90