New Profesional Consult 930 x 122

curtea de arges

PROTEST ÎN CURTEA DE ARGEȘ: „COPILUL TĂU AR PUTEA FI ÎN LOCUL LUI ANDREI!”

Moartea copilului Andrei Eugen Turcu în Spitalul Municipal din Curtea de Argeș din cauza unui diagnostic greșit a scos astăzi oameni în stradă.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

La această oră (12:30), protestatarii, mulți dintre ei adolescenți și tineri, afișează o fotografie a lui Andrei, multiplicată în zeci de exemplare. De asemenea, protestatarii au bannere pe care scrie „Copilul tău ar putea fi în locul lui Andrei!” și „Nu fiți indiferenți cu sănătatea copiilor voștri!”.

În memoria micuțului, care va fi înmormântat mâine, au fost aprinse lumânări.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

La protest a participat și Delia Bănățeanu, mama Carolinei, eleva de la Liceul Ferdinand din Curtea de Argeș care a murit în 2013, la vârsta de 18 ani, în urma unui anevrism. Delia Bănățeanu a acuzat existența unor diagnostice greșite și a neglijenței și în cazul fiicei sale, acuzațiile fiind îndreptate către același spital. Au fost prezente și alte persoane care, la rândul lor, au reclamat lipsa de profesionalism și nepăsarea de care au avut parte, ca pacienți, în spitalul respectiv.

Amintim că protestul a fost inițiat spontan pe o rețea de socializare și are loc în fața Spitalului Municipal din Curtea de Argeș.

Despre cazul dramatic și revoltător al morții copilului din comuna argeșeană Corbeni puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/revoltator-copilul-mort-spitalul-curtea-de-arges-diagnosticat-gresit/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • gaqbriel spune:

    ptate de menegerii spitalului, se moare de multa vreme ,si nimeni nu intra in puscarie !!??nu este singurul caz la ACEST ,,SPITAL,, cind medicii gresesc diagnosticul pacientului,un caz similar nu de multa vreme a fost cu o fata de 18 ani care dupa 3 ore de baibaiala si indiferenta doctoriceasca la URGENTE, fata care urma sa dea la facultatea de medicina s-a stins iar calaii inca mai sunt SI AZI medici!?Am avut si eu citeva probleme la acest spital si din fericire mi-am dat seama ca sunt incapabili SI DE FIECARE DATA am plecat de urgenta la pitesti…medicii de la curtea de arges sunt calificati doar sa constate decesul si acesta constatare facindu-se cu oglinda sub nasul pacientului ca pe vremuri ….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90