Donaris 930 x 122

Arges

RÂIE ÎN ARGEŞ! „ASTA NE MAI LIPSEA!”

După E.coli care a omorât 3 bebeluși, gripă care a ucis 9 argeşeni şi toxiinfecţii alimentare la elevi de la o şcoală din Piteşti, judeţul Argeş se confruntă cu o nouă problemă.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

De această dată, autorităţile sanitare sunt în alertă deoarece două asistente medicale de la Spitalul de Geriatrie din oraşul Ştefăneşti au fost diagnosticate cu scabie (râie).

Prefectul de Argeș, Cristian Soare, a cerut detalii de la conducerea Direcţiei de Sănătate Publică și nu s-a putut abţine să nu exclame „Asta ne mai lipsea!”. „Sunt două asistente care au contactat boala de la un pacient bătrân de care au avut grijă în spital. Pacientul nu era transportabil. Se fac verificări pentru a se vedea dacă şi alte persoane mai au boala.”, ne-a declarat prefectul. Se pare că şi soţia bărbatului prezintă simptomatologie de râie.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3