930 x122 grota rece

instructor

ROXANA COPACI, PRIMUL INSTRUCTOR DE ZUMBA KIDS DIN PITEȘTI

În luna ianuarie Roxana Copaci, instructor licenţiat de zumba fitness şi studentă la Facultatea de Drept și Știinte Administrative a Universității Pitești, ne mărturisea că speră ca în acest an să îşi susţină licenţa de zumba kids pentru a putea lucra şi cu cei mici. Recent acest lucru s-a întâmplat şi astfel Roxana a adus în premieră în Piteşti un program de zumba pentru copii.

Citiți și: PITEȘTI: SPECTACOL CARITABIL

,,De curând am ales să fiu îndrăgostită de o nouă specializare zumba, şi anume Zumba Kids. Am obţinut licenţa în Călimăneşti, acolo unde a avut loc un eveniment în rândul cursanţilor şi instructorilor zumba. Diva zumba numărul 1 în lume, Gina Grant, a avut primul Master Class în România. Training-ul a fost susţinut de Zes (zumba education specialist) România Ana Georgescu. Programul în sine are scopul de a aduce buna dispoziţie în rândul copiilor, de a promova stilul de viaţă sănătos, coordonarea, echilibrul, memoria, creativitatea şi disciplina.’’, spune Roxana Copaci.

Amintim că Roxana are 22 de ani şi face parte din trupa de dans Anymagical. (Foto: Facebook Roxana Copaci)

Citiți și: ZUMBA FITNESS ÎN PITEȘTI PENTRU SINISTRAȚII DIN NEPAL

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3