NOR CURIER 930X122

pediatrie

ŞANTIER LA SPITALUL DE PEDIATRIE DIN PITEŞTI

Lucrările de construire a noii unităţi de primiri urgenţe de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti sunt în plină desfășurare. Firma executantă a trecut la turnarea fundaţiei, iar partea din faţă a spitalului este un adevărat şantier.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Din această cauză accesul în spital se face doar pe la intrarea din față dinspre bulevardul Eroilor sau pe la intrarea din spate, accesul pe la intrarea din față dinspre strada Smeurei fiind blocat.

Consiliul Judeţean Argeș a alocat 2.000.000 de lei pentru lucrări în acest an. Unitatea medicală nu are nicio datorie şi nici plăţi restante. În 2013 la urgenţele de la Spitalul de Pediatrie s-au prezentat 25.000 de persoane și este nevoie nu doar de o nouă UPU, ci și de medici în plus. Conducerea unităţii şi Consiliul Judeţean fac diligenţele necesare pentru ca Spitalul de Pediatrie din Piteşti să devină spital regional.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul înjunghiat azi-noapte, lângă Poliție

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3