SMART KIDS 930X122

Pitesti

SCHIMBARE DE MULT AȘTEPTATĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN

La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti va fi construit un nou corp de clădire. Potrivit oficialilor, extinderea are un motiv important: în fiecare salon vor exista toalete. Ar fi o premieră pentru Spitalul Județean, de zeci de ani toaletele fiind amplasate pe holuri, nu în saloane.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Ca să facem toalete în actualele saloane, trebuie să micşorăm saloanele. Avem nevoie, așadar, de mai mult spaţiu pentru paturi, deci avem nevoie de un nou corp de clădire.”, anunță Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș, instituție în administrarea căreia se află spitalul. Termenele de execuție nu au fost încă stabilite.

Potrivit sursei citate, pe lângă extindere, vor fi și lucrări de izolare termică. De asemenea, policlinica spitalului va fi dotată cu RMN, aparat de radioterapie şi computer tomograf.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90