Donaris 930 x 122

spitalul de pediatrie

SCHIMBĂRI IMPORTANTE LA SPITALUL JUDEȚEAN

Schimbări importante la Spitalul Județean. 210.000 de lei reprezintă suma totală alocată de către conducerile celor mai importante două spitale din Piteşti pentru realizarea documentațiilor necesare accesării unor programe cu finanţare europeană.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Astfel, cu 120.000 de lei și, respectiv, 90.000 de lei se vor plăti studiile, avizele şi alte documente pentru două proiecte de extindere şi noi dotări la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi la Spitalul de Pediatrie. Pentru proiecte se vor obţine bani europeni.

În cazul Spitalului Judeţean, proiectul vizează amenajări interioare (saloanele vor fi dotate cu băi) şi extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgenţe. În ceea ce priveşte Spitalul de Pediatrie, proiectul are în vedere extinderea, modernizarea şi dotarea corespunzătoare a spaţiilor de la Primiri Urgenţe.

Citiți și: Pitesti. Fundația Kaizen contribuie cu 350 000 € la renovarea unei secții destinate cazurilor grave din cadrul Spitalului de Pediatrie

Termenele de execuție vor fi cunoscute ulterior obținerii finanțării și desemnării firmelor constructoare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90