NOR CURIER 930X122

florina gheorghe

SCHIMBĂRI MAJORE LA SPITALUL DE PEDIATRIE

Schimbări majore la Spitalul de Pediatrie. Florina Gheorghe, managerul interimar al Spitalului de Pediatrie din Piteşti, anunță că pentru perioada următoare se intenţionează construirea a două noi corpuri de clădire cu facilităţi moderne.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

„Vrem să construim un nou corp în spatele spitalului, însemnând parter, demisol şi două etaje. La parter va funcţiona blocul tehnico-administrativ, iar la etajul unu vom muta secţia de ortopedie. Din această lună, la Spitalul de Pediatrie se vor face operaţii ORL (polipi, amigdalite). În ultimii 10 ani nu s-au făcut asemenea intervenţii.

De asemenea, vom da drumul la un studiu de fezabilitate pentru boli infecţioase. Concret, vrem să accesăm fonduri şi să construim încă un corp pentru această secţie. Aşteptăm aprobarea bugetului pentru expertiza tehnică. Tot în premieră, vom cuprinde şi baza de tratament din ambulatoriu. Vrem să facem un bazin acvatic pentru recuperarea copiilor. În zona de sud a ţării nu există nicăieri aşa ceva.”, declară managerul.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90