NOR CURIER 930X122

concurs

SE CAUTĂ MANAGER PENTRU UN IMPORTANT SPITAL DIN ARGEȘ

Se caută manager pentru un important spital din Argeș. Consiliul de Administrație al Spitalului de Psihiatrie ”Sf. Maria” din Vedea organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la concurs este 13 mai 2019, ora 15. Înscrierile se fac la secretariatul spitalului din Vedea.

Concursul se va desfășura la sediul (din Pitești) al Consiliului Județean Argeș, instituția care administrează unitatea spitalicească, după cum urmează: pe 21 mai, de la ora 10, proba scrisă (test grilă), iar pe 27 mai, tot de la ora 10, susținerea proiectului de management.

Citiți și: O mare instituție din Argeș angajează

Persoanele interesate pot afla AICI amănunte despre condițiile de participare la concurs, temele de proiect și bibliografia pentru concurs.

Spitalul de Psihiatrie „Sf. Maria” din Vedea este singura unitate sanitară din judeţul Argeș care asigură asistenţă medicală pentru pacienţii cronici cu afecţiuni psihice. În prezent, spitalul are o capacitate de 206 paturi.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90