930 x122 grota rece

decese

ŞOCANT! AU MURIT OTRĂVIŢI!

Şocant! Au murit otrăviţi! Mai multe persoane din Argeş şi-au pierdut viaţa fiind otrăvite involuntar (nu a fost vorba despre sinucideri).

Citiți și: Semnale îngrijorătoare pentru Argeș!

Conform Direcţiei de Sănătate Publică, în luna august a anului în curs (ultima pentru care există date statistice) au murit din cauza unor traumatisme sau a otrăvirilor 20 de persoane, faţă de 25 în luna similară a anului trecut. De asemenea, s-au înregistrat şi şapte decese cauzate de boli mintale, faţă de numai unul în 2015.

Cele mai multe decese în Argeş au fost însă în continuare provocate de bolile aparatului circulator – 276 – şi de cancere – 114. Bolile aparatului respirator au ucis 35 de argeşeni. În total, în luna august a anului în curs au fost înregistrate 513 decese, dintre care 347 la domiciliu şi restul în spitale.

Citiți și: Argeș. Dezastrul demografic continuă

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3