EcoMoto 930×122

concurs

UN NOU CONCURS LA SPITALUL JUDEȚEAN – CALENDARUL EXAMENULUI

La Spitalul Județean de Urgență din Pitești va avea loc un nou concurs pentru ocuparea funcției de manager.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

Cei interesați să candideze vor putea depune dosarele de înscriere până pe 31 iulie, ora 12. Pe 4 august vor fi anunțați candidații admiși, iar până pe 5 august, la ora 16, vor putea fi depuse eventuale contestații în ceea ce privește candidații.

Prima probă, scrisă, a concursului se va desfășura pe 7 august, de la ora 13. În aceeași zi vor fi afișate rezultatele. Ulterior, până pe 10 august, la ora 16, vor putea fi depuse eventuale contestații.

Citiți și: Pitești. La Spitalul Județean va avea loc ceva extraordinar!

A doua și ultima probă, susținerea proiectului de management, este programată pentru 12 august. În aceeași zi vor fi afișate rezultatele acestei probe și rezultatele finale ale concursului. Eventualele contestații vor fi primite până pe 13 august, la ora 16.

Amintim că luna trecută ambii candidați înscriși în concurs au picat examenul. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/la-spitalul-judetean-ambii-candidati-au-picat-examenul/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90