NOR CURIER 930X122

pediatrie

URGENŢE ÎN PITEŞTI!

Urgenţe în Piteşti! Un raport al Direcţiei de Sănătate Publică Argeş arată că numărul prezentărilor la unităţile de primiri urgenţe de la cele două mari spitale din Piteşti a depăşit anul trecut 100.000.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a fugit din Spitalul Județean

La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean s-au prezentat peste 80.500 de persoane, iar la Spitalul de Pediatrie, mai bine de 33.300.

În judeţul Argeş funcţionează unităţi de primiri urgenţe în şase unităţi sanitare (din municipiile Piteşti, Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş şi din oraşul Costeşti). Aceste spitale sunt finanţate de Ministerul Sănătăţii din punct de vedere al salariilor şi programelor de sănătate publică şi de consiliile locale sau Consiliul Judeţean din punct de vedere al dotărilor şi întreţinerii.

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90