930 x122 grota rece

Pitesti

(VIDEO) ACUM: PROTEST ÎN PIAŢA „MILEA”

Acum: Protest în Piaţa „Milea”. Un protest firav are loc la această oră în Piaţa „Vasile Milea” (Piaţa Prefecturii) din centrul Piteştiului. Participanţii, foarte puţini la această oră, mame şi taţi cu copii mici, cer condiţii europene în spitalele din Piteşti, în special pentru copii, şi critică lipsa de vaccinuri.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Cea care a organizat acţiunea, Mădălina Ionela Badea, este o mamă al cărei bebeluș a murit în Maternitatea Spitalului Județean de Urgenţă la puțin timp după naștere. Tot ea a iniţiat luna trecută un protest similar în faţa Spitalului Judeţean. Amănunte şi imagini, AICI.

Mădălina Ionela Badea explică motivele protestului:

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Având în vedere numărul mic de participanţi (în ciuda promovării intense şi pe parcursul mai multor zile a acţiunii), concluzionăm că, pe mai departe, în Piteşti majoritatea nemulţumiţilor de sistemul sanitar de stat din Argeş preferă să se lamenteze inutil pe Facebook. Jalnică opinie publică!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90