930×122 CAPRA 5

cristiana copos

(VIDEO) AȘA DA! MIHAELA GEOANĂ, ACȚIUNE DE SUCCES ÎN MIOVENI

La Primăria Mioveni a avut loc astăzi o conferinţă de presă la care au participat președintele Fundației Renașterea, Mihaela Geoană, vicepreședintele Cristiana Copos, primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache şi directorul medical al Spitalului „Sf. Spridon” din Mioveni, Mirela Fianu.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

A fost prezentat programul „Unitatea Mobilă de Diagnostic Renașterea”, program în cadrul căruia în Mioveni se oferă investigații medicale gratuite pentru sân şi col uterin. Femeile din Mioveni şi din localităţile limitrofe pot beneficia gratuit, în perioada 11 septembrie – 20 octombrie 2017, de mamografii şi teste Babeş – Papanicolau.

Investigaţiile medicale sunt realizate în Unitatea Mobilă de Diagnostic, dotată cu un cabinet ginecologic şi cu unul de radiologie. Mihaela Geoană le-a făcut jurnaliștilor o scurtă prezentare a Unității Mobile:

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

Organizatorii estimează că în această perioadă vor fi făcute 300 de mamografii și 650 de teste Babeş – Papanicolau.

Campania de Diagnostic Mobil este derulată de Fundaţia Renaşterea, în parteneriat cu Roche România, şi are ca scop depistarea precoce a cancerului de sân şi a celui de col uterin, precum şi informarea populaţiei cu privire la importanţa controalelor medicale periodice.

Acțiunea se bucură de susţinerea Primăriei Mioveni, care asigură amplasamentul, racordarea la electricitate, alimentarea cu apă şi paza, şi a Spitalul Orăşenesc „Sfântul Spiridon”, care asigură personalul medical. (Video: Mihai Neacșu)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA