930 x122 grota rece

Arges

ZECI DE COPII INTERNAȚI ÎN SPITALE DIN ARGEȘ

La această oră în diverse spitale din județul Argeș sunt internați 27 de copii cu scaune diareice, anunță Instituția Prefectului.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Majoritatea, 23, sunt bebeluși și au vârsta până în 2 ani. Dintre cei 27, cei mai mulți, 18, se află internați în Spitalul de Pediatrie din Pitești (foto). 6 sunt internați în Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel, 2 în Spitalul Municipal din Curtea de Argeș și unul în Spitalul Județean de Urgență din Pitești (Secția Boli Infecțioase).

În ceea ce privește situația cazurilor de gripă sezonieră, Instituția Prefectului informează că la această oră nu mai există niciun caz confirmat. Potrivit sursei citate, în Spitalul Județean de Urgență sunt internați 11 argeșeni cu suspiciune de gripă. Rezultatele analizelor vor arăta dacă pacienții au sau nu această boală. Toți cei 11 se află în Secția Boli Infecțioase adulți. Cu alte cuvinte, nu sunt cazuri de minori cu suspiciune de gripă.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3