930 x122 grota rece

Arges

ZECI DE COPII INTERNAȚI LA PEDIATRIE

La această oră în Spitalul Județean de Urgență din Pitești nu se mai află niciun pacient diagnosticat cu gripă, potrivit Instituției Prefectului de Argeș, care citează surse sanitare oficiale. Sunt internate 9 persoane doar suspecte de gripă, toate adulte.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În ceea ce privește situația copiilor internați cu probleme digestive (scaune diareice) în spitale din Argeș (Pediatrie – Pitești, Municipal Câmpulung Muscel, Municipal Curtea de Argeș și Spitalul Județean de Urgență – Pitești), numărul lor este acum de 29, conform sursei citate.

Dintre cei 29, majoritatea (22) au până în 2 ani. Cei mai mulți (21) sunt internați în Spitalul de Pediatrie din Pitești (foto). 5 se află în Spitalul Municipal din Câmpulung, 2 în Spitalul Județean și unul în Spitalul Municipal din Curtea de Argeș.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Din fericire, în ultimele 24 de ore nu au existat cazuri mai complicate, care să necesite transferul la spitale din București.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3