NOR CURIER 930X122

carpați

SĂRBĂTORILE ARGEȘULUI ȘI MUSCELULUI – CELE MAI TARI MOMENTE

După cum v-am informat, în perioada 10-22 august în Pitești se vor desfăşura mai multe evenimente incluse în programul Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului, manifestare organizată de Consiliul Judeţean Argeş în parteneriat cu Primăria Piteşti.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Deschiderea va avea loc luni, 10 august, de la ora 17:30, în Piaţa „Vasile Milea”, cu Festivalul Internaţional de Folclor „Carpaţi”, ajuns la ediţia cu numărul 32.

Marţi, 11 august, programul va include o paradă a maşinilor de raliu şi de epocă pe traseul Piaţa „Vasile Milea”-Primărie (între orele 17:30 şi 18), iar între 19:30 şi 22 publicul va putea asculta un recital de fanfară în Piaţa „Vasile Milea”.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Miercuri, 12 august, de la ora 18, tot în Piaţa „Vasile Milea”, se va desfășura „Târgul Meşterilor Populari” şi Festivalul Fanfarelor. În acelaşi loc, între orele 18 şi 19, va fi teatru pentru copii, iar de la 19 la 22 un spectacol de muzică de promenadă (muzică de fanfară).

Joi, 13 august, între orele 20:30 şi 22, în Piaţa „Vasile Milea” va da recital ansamblul „Doina Oltului”.

Vineri, 14 august, la ora 10, în aceeaşi Piaţă „Vasile Milea” se va deschide Târgul de Sfânta Maria, iar de la ora 20:30 va fi recital de fanfară.

Sâmbătă, 15 august, Festivalul „Carpaţi” se va închide prin parada cântecului şi portului popular, de la ora 18, pe traseul Teatrul „Alexandru Davila”-Piaţa „Vasile Milea”. De la ora 18:30 în Piaţa „Vasile Milea” va avea loc întâlnirea fiilor şi cetăţenilor de onoare ai Argeşului, iar între orele 18:30 și 20:30 va fi un spectacol folcloric, urmat de un recital al interpretului de muzică ușoară Fuego.

În fine, sâmbătă, 22 august, în Piaţa Primăriei va avea loc un spectacol în aer liber al Filarmonicii Piteşti.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3